Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Παρακάτω θα βρείτε τρία προγράμματα εκμάθησης πληκτρολόγησης. 
1. Rapid Typing Tutor 
typing-tutor-test
Το Rapid Typing Tutor είναι  δωρεάν. Η διαδικασία εκμάθησης είναι απλή και διασκεδαστική. Απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και ανήλικους. 
 Ο χρήστης μαθαίνει να πληκτρολογεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Το εικονικό πληκτρολόγιο  δείχνει την σωστή θέση των δακτύλων και στο τέλος της άσκησης ενημερώνει τον χρήστη για την ταχύτητα της δακτυλογράφησης, το ποσοστό ακρίβειας και το ρυθμό.
Σταδιακά οι ασκήσεις αυξάνουν σε βαθμό δυσκολίας . Δίνεται και  ένας πίνακας με τα ρεκόρ, που κάνουν τη διαδικασία της εκμάθησης να μοιάζει με παιχνίδι.  Για να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν κάντε κλικ στη εικόνα.

2. Ramtype 

ramtype5Η εφαρμογή Ramtype θα σας βοηθήσει να μάθετε το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης. Θα βρείτε ασκήσεις και για το αριθμητικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται στο δεξί μέρος του πληκτρολογίου. Ακολουθήστε τις ασκήσεις, την μία μετά την άλλη. Για να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή κάντε κλικ  στην εικόνα.
3. Sense-Lang


Sense-lang
Sense-lang
Το πρόγραμμα sense-lang  είναι δωρεάν.
Χρησιμοποιεί μία μοναδική και φιλική προς το χρήστη μέθοδο εκμάθησης, ώστε ο καθένας να μπορεί να μάθει, να εξασκηθεί και να βελτιώσει την ταχύτητά του, ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.
Στο πρόγραμμα μπορείτε να παίξετε και τα παιχνίδια:  «Μπαλόνια»  και «Σαύρα» για καλύτερη και ευχάριστη εξάσκηση.

Για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος και να εξασκηθείτε κάντε κλικ στην εικόνα.

Πατήστε στην σελίδα Μάθετε εύκολα το «Τυφλό σύστημα» πληκτρολόγησης.για να μάθετε περισσότερα.

Μόνο όταν καταφέρετε να μάθετε το τυφλό σύστημα θα καταλάβετε τι χάνατε τόσο καιρό που ψάχνατε να βρείτε τα γράμματα ένα - ένα...
Καλή εξάσκηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: